polyester213.jpg

Press

December 2009
Route du Nord publicatie

November 2008
NL10 #22
polyester21302.jpg
mooseflyer02.jpg
MOOSE in 2009?
polyester325.jpg

100% Polyester and MOOSE

flyers design and some interior stuff
client: Fleur Kolk
November 2008

100% Polyester

logo design
client: Fleur Kolk
September 2008
Onlangs op 6 december openden MOOSE galerie en 100% Polyester hun deuren op Zwaanshals 333 in Rotterdam. Eindelijk is MOOSE galerie terug van weggeweest. De galerie sloot haar deuren ruim anderhalf jaar geleden aan het Haringvliet en nu volgt de lang geplande opening op een nieuwe lokatie. Het pand bestaat uit twee voormalige winkelpanden, die gedeeld zal gaan worden met de vintage kleding winkel 100% Polyester. Eigenaar Fleur Kolk heeft besloten haar beide passies kunst en vintage te combineren door dit keer een dubbel pand te huren. ‘Het gebied rondom de Zwaanshals is zich op dit moment aan het ontwikkelen als een nieuw winkelgebied voor creatieve ondernemers en daardoor uiterst geschikt voor een nieuwe start’, aldus Fleur.
mooseflyers325.jpg
100% Polyester is een gespecialiseerde vintage kledingzaak. Eerder opende Fleur samen met haar toenmalige partner Petra Liguira een vintage winkel onder de naam Peek a Boo op de Pannekoekstraat. Na 13 maanden hebben ze besloten de zaak op die lokatie te sluiten en individueel hun passies verder te ontwikkelen, wat voor Fleur resulteerde in webwinkel shopvintage.nl en nu dus ook een nieuwe winkel.

In 2006 begon Fleur met partners het kunsttijdschrift MOOSE magazine. Onlangs lanceerde zij de derde editie van dit tijdschrift. Na lang afwegen leek het nu het moment om alles te laten samenkomen en één lokatie te zoeken voor alle activiteiten.
overview.jpg