Press?
Download Flyer PDF
22:30 ~ 04:00
vol = vol!

tickets at door: 10 euros
tickets presale: 8 euros

Tickets-presale addresses:

Very Cherry (Botersloot 52a)
Shopper (Meent 119)
Woei (Hoogstraat 65a)
Urban Unit (Nieuwe Binnenweg 63b)
WORM (Achterhaven 148)
Also:
tesla8birth.jpg
WORM

Press

February 2008
www.danos.nl

November 2007
sharkvsbear.com

October 2007
www.dimi.nl

August 2007
NRC Handelsblad
www.woesteweduwe.nl

April 2007
www.mediamatic.net
http://litlemoore.blogspot.com
www.jongerenstadrotterdam.nl

February 2007
METRO
AD/RD
NL10
METRO
www.trendbeheer.com
www.cybernetic-broadcasting.net
www.antennerotterdam.nl
www.popunie.nl
www.hellomoose.nl
www.stichtingnrc.nl
www.upcoming.org
www.nl10.nl
bar dancing Nikola Tesla IX?
bar dancing Nikola Tesla VII?
bar dancing Nikola Tesla VI?
bar dancing Nikola Tesla V?
tesla8.jpg

bar dancing Nikola Tesla VIII

21st Century Clubbing
WORM, Rotterdam
June 14th 2008
Na zeven eerdere succesvolle edities nu voor de achtste en derde maal dit jaar een bar dancing Nikola Tesla, met als denkbeeldige host Nikola Tesla, de man die de 20e eeuw heeft uitgevonden. Ook voor deze avond is er weer een goeie mix samengesteld tussen live acts / deejees en performance. WORM en ik hebben wederom een paar frisse acts uit de underground opgeduikeld die ook deze keer het publiek weer flink zullen verrassen.

Wat James Brown is voor Rap is Nikola Tesla voor de gehele 20ste eeuw. Oftewel Techno-er dan tekno en Duchamper dan Duchamp.

Met Nikola Tesla, Giorgio Moroder en Ian Curtis als propaganda ministers van de 21ste eeuw, die dromen van neopunk-gay-erotische gymnastieklessen met David Bowie als docent, gaat de bar dancing op 14 juni voor de achtste maal van start. De residents, DJ David Vunk en DJ Laylow zullen in de ‘CRUMS room’ garant staan voor een volwassen, (on)verantwoordelijke maar vooral dansbare sound. Dit alles verdeeld in beruchte hokjes als New Wave, Hi-energy-disco, Moviesoundscapes, punk, krautrock, Italo, ’76-’85 Synth-pop & een vleugje dikke diepe club House.
tesla8achter.jpg
In de ‘HEAVY room’ zullen DJ Roccalberti en DJ Dandy Dave! rechtvoorjeraap garagepunk, mentolhead-rockers, surfriders, beat!, screaming soul, ballroomrumble, croners, diva’s, popcorn-twisters, swingende soundtracks, sixties-soul, freakbeat, bigband Rythm&Blues & hete Hammond instrumentos ter luister leggen.
tesla8detail.jpg
flyer detail
Ook zal er in de ‘CRUMS room’ een optreden zijn van DJ DONNA SUMMER uit de U.S.A. / Germany. Wie ooit op een ‘bar dancing Nikola Tesla’ avond is geweest weet dan wat hij of zij te wachten staat...

Laat er geen misverstand over bestaan; op deze avond zal gedanst worden! Om even helemaal los te komen van het dagelijkse bestaan nemen de performers HipSick je mee in de ‘te gekke’ wereld van ‘bar dancing Nikola Tesla’.