tesla06325.jpg

bar dancing Nikola Tesla VI

21st Century Clubbing
WORM, Rotterdam
February 9th 2008
tesla6crazy01.jpg
Na vijf eerdere succesvolle edities nu voor de zesde en eerste maal dit jaar een bar dancing Nikola Tesla, met als denkbeeldige host Nikola Tesla, de man die de 20e eeuw heeft uitgevonden. Ook voor deze avond is er weer een goeie mix samengesteld tussen live acts / deejees en performance. WORM heeft wederom een paar frisse acts uit de underground opgeduikeld die ook deze keer het publiek weer flink zullen verrassen.

Wat James Brown is voor Rap is Nikola Tesla voor de gehele 20ste eeuw. Oftewel Techno-er dan tekno en Duchamper dan Duchamp.

Met Nikola Tesla, Giorgio Moroder en Ian Curtis als propaganda ministers van de 21ste eeuw, die dromen van neopunk-gay-erotische gymnastieklessen met David Bowie als docent, gaat de bar dancing op 9 februari voor de zesde maal van start. De residents, DJ David Vunk en DJ Laylow zullen in de ‘vliegveld Waalhaven room’ garant staan voor een volwassen, (on)verantwoordelijke maar vooral dansbare sound. Dit alles verdeeld in beruchte hokjes als New Wave, Hi-energy-disco, Moviesoundscapes, punk, krautrock, Italo, ’76-’85 Synth-pop & een vleugje dikke diepe club House.
tesla6crazy02.jpg
Ook zal er in de ‘vliegveld Waalhaven room’ optredens zijn van MOCHIPET en CAPTAIN AHAB helemaal ingevlogen uit de U.S.A.! Wie ooit op een ‘bar dancing Nikola Tesla’ avond is geweest weet dan wat hij of zij te wachten staat...

In de ‘Heliport room’ zullen HuMobist, romanticus tegen wil en dank, rapper en (de) vogel DJ Homey Universalis en HUGO+GEORGE® een ‘underground - get-together’ vormen met zeer gevarieerde sound.

Laat er geen misverstand over bestaan; op deze avond zal gedanst worden! Om even helemaal los te komen van het dagelijkse bestaan nemen de performers HipSick je mee in de ‘te gekke’ wereld van ‘bar dancing Nikola Tesla’.
tesla06back.jpg
partypics: Arno Hartensveld