tesla05325.jpg

bar dancing Nikola Tesla V

21st Century Clubbing
WORM, Rotterdam
November 3rd 2007
Na vier eerdere succesvolle edities nu voor de vijfde en laatse maal dit jaar een bar dancing Nikola Tesla, met als denkbeeldige host Nikola Tesla, de man die de 20e eeuw heeft uitgevonden. Ook voor deze avond is er weer een goeie mix samengesteld tussen live acts / deejees en performance. WORM heeft wederom een paar frisse acts uit de underground opgeduikeld die ook deze keer het publiek weer flink zullen verrassen.
tesla05back325.jpg
Met Nikola Tesla, Giorgio Moroder en Ian Curtis als propaganda ministers van de 21ste eeuw, die dromen van neopunk-gay-erotische gymnastieklessen met David Bowie als docent, gaat de bar dancing op 3 November voor de vijfde maal van start. De residents, DJ David Vunk en DJ Laylow zullen in de ‘Akihabara room’ garant staan voor een volwassen, (on)verantwoordelijke maar vooral dansbare sound. Dit alles verdeeld in beruchte hokjes als New Wave, Hi-energy-disco, Moviesoundscapes, punk, krautrock, Italo, ’76-’85 Synth-pop & een vleugje dikke diepe club House.

In de ‘Dr. Anton Philips room’ zullen DJ Roccalberti en DJ Dandy Dave! rechtvoorjeraap garagepunk, mentolhead-rockers, surfriders, beat!, screaming soul, ballroomrumble, croners, diva’s, popcorntwisters, swingende soundtracks, sixties-soul, freakbeat, bigband Rythm&Blues & hete Hammond instrumentos ter luister leggen.
Laat er geen misverstand over bestaan; op deze avond zal gedanst worden! Om even helemaal los te komen van het dagelijkse bestaan nemen DJ’s en performers je mee in de wereld van ‘bar dancing Nikola Tesla’. Performances van ‘Bond voor Wilde Dansers’, Hun missie? Keihard dansen. Deze bond zet zich in om de smaakmakers van de dansvloer te zijn!
gyzparty.jpg
photo: sharkvsbear.com