teslavoor325.jpg

bar dancing Nikola Tesla IV

21st Century Clubbing
WORM, Rotterdam
September 1st 2007
Met Nikola Tesla, Giorgio Moroder en Ian Curtis als propaganda ministers van de 21ste eeuw, die dromen van neopunk-gay-erotische gymnastieklessen met David Bowie als docent, gaat de bar dancing op 1 September voor de vierde maal van start. De residents, DJ David Vunk en DJ Laylow zullen in de ‘G.E.B. room’ garant staan voor een volwassen, (on)verantwoordelijke maar vooral dansbare sound. Dit alles verdeeld in beruchte hokjes als New Wave, Hi-energy-disco, Moviesoundscapes, punk, krautrock, Italo, ’76-’85 Synth-pop & een vleugje dikke diepe club House.

In de ‘Cita 2000 room’ zullen DJ Roccalberti en DJ Señor Alberto rechtvoorjeraap garagepunk, mentolhead-rockers, surfriders, beat!, screaming soul, ballroomrumble, croners, diva’s, popcorntwisters, swingende soundtracks, sixties-soul, freakbeat, bigband Rythm&Blues & hete Hammond instrumentos ter luister leggen.
achtertesla325.jpg
Om de traditie voort te zetten zal Nikola voor vanavond wederom een paar te gekke surprise acts regelen. Diegenen die al eerder kennis hebben gemaakt met de spicy smaak van onze Nikola weten wat ze te wachten staat...
Laat er geen misverstand over bestaan; op deze avond zal gedanst worden! Om even helemaal los te komen van het dagelijkse bestaan nemen DJ’s en performers je mee in de wereld van ‘bar dancing Nikola Tesla’. Performances van ‘Bond voor Wilde Dansers’, Hun missie? Keihard dansen. Deze bond zet zich in om de smaakmakers van de dansvloer te zijn, en niet te vergeten the mysterious Hakan!
yobkiss.jpg
Yobkiss