tesla03325.jpg

bar dancing Nikola Tesla III

21st Century Clubbing
WORM, Rotterdam
June 23rd 2007
tesla0302.jpg
Met Nikola Tesla, Giorgio Moroder en Ian Curtis als propaganda ministers van de 21ste eeuw, die dromen van neopunk-gay-erotische gymnastieklessen met David Bowie als docent, gaat de bar dancing op 23 juni voor de derde maal van start. De residents, DJ David Vunk en DJ Laylow zullen in de ‘CopaTirana room’ garant staan voor een volwassen, (on)verant-woordelijke maar vooral dansbare sound. Dit alles verdeeld in beruchte hokjes als New Wave, Hi-energy-disco, Moviesoundscapes, punk, krautrock, Italo, ’76-’85 Synth-pop & een vleugje dikke diepe club House.

Er komt ook een surprise act helemaal uit Tel Aviv om de boel in de ‘CopaTirana room’ op stelten te zetten.

In de ‘Prêt-à-Bucuresti room’ hebben DJ David Spaans, DJ Mark du Mosch en DJ Billy Ray de la Hay een partij maxi-singles staan, abnormaal... Ze zijn alle drie gespecialiseerd in obscure disco, italiaans spul en electro / rap. Tevens hebben ze stapels analoge synthesizers, drumcomputers en effecten in huis waar zij als producers al vele jaren zoet mee zijn. Kortom als deze drie heren de kans krijgen een dansvloer te bespelen zal het dak er letterlijk afgeblazen worden, 100% feestgarantie dus!
party325.jpg
Laat er geen misverstand over bestaan; op deze avond zal gedanst worden! Om even helemaal los te komen van het dagelijkse bestaan nemen DJ’s en performers je mee in de wereld van ‘bar dancing Nikola Tesla’. Performances van ‘Bond voor Wilde Dansers’, Hun missie? Keihard dansen. Deze bond zet zich in om de smaakmakers van de dansvloer te zijn, en niet te vergeten the mysterious Hakan!
tesla0301.jpg
TL lights: Dennis de Bel