nikolatesla2.jpg

bar dancing Nikola Tesla II

21st Century Clubbing
WORM, Rotterdam
April 21st 2007
teslatl.jpg
Met Nikola Tesla, Giorgio Moroder en Ian Curtis als propaganda ministers van de 21ste eeuw, die dromen van neopunk-gay-erotische gymnastieklessen met David Bowie als docent, gaat de bar dancing op 21 april voor de tweede maal van start. De residents, DJ David Vunk en DJ Laylow zullen in de ‘Warsaw room’ garant staan voor een volwassen, (on)verantwoordelijke maar vooral dansbare sound. Dit alles verdeeld in beruchte hokjes als New Wave, Hi-energy-disco, Moviesoundscapes, punk, krautrock, Italo, ’76-’85 Synth-pop & een vleugje dikke diepe club House.

Het Frans electro – 8bit – Punk duo Ben et Béné komen regelrecht uit Parijs om hier de boel in de ‘Warsaw room’ op stelten te zetten. Ben et Béné’s muziek is een pot pourri van punk, 8 bit, electro en club.

In de ‘Kiev à Go-Go room’ zullen DJ Roccalberti en DJ Dandy Dave! rechtvoorjeraap garagepunk, mentolhead-rockers, surfriders, beat!, screaming soul, ballroomrumble, croners, diva’s, popcorn-twisters, swingende soundtracks, sixties-soul, freakbeat, bigband Rythm&Blues & hete Hammond instrumentos ter luister leggen.
bowie.jpg
beeld: Joost Veerkamp & Martie Kuiken
(VN / June 27th 1987)
TL lights: Dennis de Bel
Laat er geen misverstand over bestaan; op deze avond zal gedanst worden! Om even helemaal los te komen van het dagelijkse bestaan nemen DJ’s en performers je mee in de wereld van ‘bar dancing Nikola Tesla’. Performances van ‘Bond voor Wilde Dansers’, Hun missie? Keihard dansen. Deze bond zet zich in om de smaakmakers van de dansvloer te zijn, en niet te vergeten the mysterious Hakan!